Puunkaadot kokeneelta ammattilaiselta Turun seudulla

Ota yhteyttä

JJ Pakkaset Oy suorittaa puunkaadot turvallisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Kaadamme myös erilaiset ongelmapuut tarkasti ympäristön huomioon ottaen. Toimialueemme kattaa joustavasti Turun seudun lähikuntineen. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, kun etsit puunkaadon asiantuntijaa hoitamaan työtarpeesi.

Pihapuiden kaato turvallisesti

Pihapuiden kaataminen vaatii tarkkuutta ja alan vahvaa ammattitaitoa. Puiden kaadossa on otettava huomioon runsaasti erilaisia turvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä, kuten sähkölinjat, toiset rakennukset, irtaimisto sekä ympäröivä liikenne. Huomioon on otettava myös puunkaatoa koskevat erilaiset säädökset, kuten maisemalupa, jotka vaihtelevat kohteen ominaisuuksien mukaan.

Puiden kaataminen on siis aina syytä jättää alan kokeneen tekijän hoidettavaksi, jotta varmistutaan työn sujuvuudesta ja ehdottomasta turvallisuudesta. JJ Pakkaset Oy:n taitava henkilökunta kaataa toivomasi puut pihapiiristäsi käden käänteessä.

Kaadamme myös haastavimmat ongelmapuut

Ongelmapuuksi voi muodostua esimerkiksi jo vanhaksi elänyt puu, joka uhkaa kaatua rakennuksen päälle. Ongelman kaatotyöhön voi aiheuttaa myös erityisen ahdas tai muuten haasteellinen ympäristö. Palvelemme asiakkaitamme kaikista haastavimpienkin ongelmapuiden kaadoissa Turun seudulla. Olemme työskennelleet alalla jo yli 20 vuoden ajan, ja suoriudumme urakasta kuin urakasta ammattilaisen tehokkuudella.

Meiltä myös metsäpalvelut

Palvelut laajalle asiakaskunnalle

Tarjoamme puunkaatopalvelut yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja eri alojen yrityksille. Palvelemme lisäksi rakennusliikkeitä sekä julkisen sektorin toimijoita esimerkiksi tonttihakkuiden tarpeissa. Teemme tonttihakkuusta suunnitelman asiakkaan kanssa ja säilytämme tontilla yhdessä sovitut puut.


Panostamme aina asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun – mahdollisuuksien mukaan tartumme toimeksiantoihin myös lyhyellä varoitusajalla. JJ Pakkaset Oy on luotettava kumppanisi kaikissa puunkaatoon liittyvissä asioissa. Ota siis yhteyttä ja kerro kuinka voimme palvella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse jokaisena arkipäivänä.

Yhteystiedot