Vastuullista metsänhoitoa Turun seudulla

Ota yhteyttä

JJ Pakkaset tarjoaa palvelut vastuulliseen metsänhoitoon. Hoidamme metsänuudistuksen eli mätästyksen, metsäkoneurakoinnin sekä pienimuotoiset puunajot Turun seudun metsänomistajien tarpeisiin. Palvelemme sinua lisäksi tienhoidon tarpeissasi. Panostamme työssämme aina kestävään ja vastuulliseen toimintaan luontoarvoja kunnioittaen. Lue lisää palveluistamme ja käänny puoleemme, kun tarvitset metsäalan kokeneen ammattilaisen palveluita.

Metsänuudistukset mätästämällä

Metsänuudistaminen on yksi tärkeimmistä vaiheista metsänkasvatuksessa. Uudistuksen tavoitteena on mahdollistaa uuden taimikon tehokas kasvu päätehakkuun jälkeen.

 

Mätästäminen on yleisin maanmuokkausmenetelmä viljavilla kasvupaikoilla. Mätästyksessä istutusalueelle tehdään kaivinkonetta hyödyntäen kohoumia eli mättäitä, joihin uudet taimet istutetaan.

Mättäälle istutettu taimi saa reilusti etumatkaa maan tasalla kasvavaan kilpailevaan kasvillisuuteen nähden niin valon, kosteuden, ravinteiden kuin lämpötilankin suhteen.


Hoidamme metsänuudistukset vahvalla ammattitaidolla ja vastuullisesti ympäristön huomioon ottaen.

Metsäkoneurakointi luontoarvoja kunnioittaen

JJ Pakkaset Oy tarjoaa palvelut metsäkoneurakointiin kestävän metsänhoidon periaatteita noudattaen ja ympäristötekijät sekä luontoarvot huomioon ottaen. Panostamme aina vastuulliseen ja laadukkaaseen toimintaan. Toteutamme puunkorjuut, hakkuutyöt sekä metsänparannus- ja erilaiset kaivuutyöt vahvalla ammattitaidolla, monipuolista ja ajanmukaista kalustoamme hyödyntäen. Osaava henkilökuntamme työskentelee asiantuntevasti kaikenlaisissa metsäympäristöissä vuosikymmenten kokemuksella.


Kysy meiltä myös pienimuotoisista puunajoista kohteessasi. Muistathan, että palvelemme myös puunkaadoissa.

Puunkaadot

Monipuoliset palvelut tienhoitoon

Saat meiltä myös monipuoliset ja laadukkaat palvelut tienhoitoon. Hoidamme suolauksen, tien muokkauksen ja polanteiden poistot laadukasta kalustoamme ja ammattitaitoamme hyödyntäen. Suoritamme tiesi kevätkunnossapidon kaiken kattavana palveluna tai vain niiltä osin, kuin sinulle on tarpeen.

 

Ole meihin yhteydessä ja kerro tienhoidon tarpeestasi, niin sovitaan työn suorittamisesta. JJ Pakkaset palvelee joustavasti Turussa ja lähikunnissa.

Tilaa palvelut